Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Visites Exposicions)

Novetat!!
La Ciutat en Joc: Taller amb el video joc BABA IS YOU
Logo de l'activitat La Ciutat en Joc: Taller amb el video joc BABA IS YOU

Dijous de 18 a 21h

19 d'octubre de 2023

Espai: Laboratori

Aquest trencaclosques et desafia a trencar les normes del videojoc i manipular-les fins a aconseguir trobar un mètode per a que els objectes interaccionin entre ells. Les normes són blocs, i quan les manipules canvies el funcionament del joc. Fins a on pots arribar?

Isi Cano ens explica l´experiència d´implementar un videojoc com Baba is You en projectes d´educació primària i secundària i ens ensenya a aplicar-lo per aprendre disseny i desenvolupament de videojocs.

Taller adreçat a professorat, educadores, facilitadores que vulguin aprendre noves metodologies d'introduir els videojocs als espasi educatius. (Es recomanable dur el propi portàtil).

Biografia d'Isi Cano Membre de l'orgue de representació de FemDevs i coordinadora dels tallers de Girls Make Games a Espanya. Professora de desenvolupament de videojocs, disseny multimèdia i robòtica a Educació Primària. Dissenyadora UX i il·lustradora, investiga l'aplicació de videojocs a aules com a eina d'aprenentatge de les avantguardes artístiques del segle XX a la seva tesi doctoral. Creadora del projecte Baba is Cool, una recopilació de nivells per a Baba is you desenvolupats pels seus alumnes entre 11 i 12 anys.


Preu: Gratuït

Dijous
19/10/2023
Novetat!!
La Ciutat en Joc: Taller video joc BABA IS YOU - Joves -
Logo de l'activitat La Ciutat en Joc: Taller video joc BABA IS YOU - Joves -

Divendres de 18:00 a 21:00

20 d'octubre de 2023

Espai: Laboratori

Aquest trencaclosques et desafia a trencar les normes del videojoc i manipular-les fins a aconseguir trobar un mètode per a que els objectes interaccionin entre ells. Les normes són blocs, i quan les manipules canvies el funcionament del joc. Fins a on pots arribar?

Taller adreçat a joves entre 12 i 16 anys.

Biografia d'Isi Cano

Membre de l’òrgan de representació de FemDevs i coordinadora dels tallers de Girls Make Games a Espanya. Professora de desenvolupament de videojocs, disseny multimèdia i robòtica a Educació Primària. Dissenyadora UX i il·lustradora, investiga l’aplicació de videojocs a les aules com a eina d’aprenentatge de les vanguardes artístiques del segle XX a la seva tesi doctoral. Creadora del projecte Baba is Cool, una compilació de nivells per a Baba is You desenvolupats pels seus alumnes d'entre 11 i 12 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
20/10/2023
Novetat!!
JOC EN FAMILIA
Logo de l'activitat JOC EN FAMILIA

Divendres de 17:30 a 19:30

10 de novembre de 2023

Espai: Calidoscopi 1-2

Sabem a què juguen els petits de casa? Coneixem els seus jocs? Els riscos? Les potencialitats? En aquest taller els adults seran els que juguin sota la direcció dels menors que els hauran d’acompanyar i guiar per superar els diversos reptes en equip.

Després, invertirem els rols i els nens podran jugar mentre els adults analitzen diferents qüestions dels videojocs i fan un acompanyament crític. El més important és jugar als jocs que juguen en els dispositius en els que acostumen a fer-ho, per tant, caldrà portar mòbils, tablets o el dispositiu de joc habitual.

Sessió conduïda per Eurídice Cabañes d'Arsgames.

Espai de joc en familia.

Preu: Gratuït

Divendres
10/11/2023

Normativa dels Tallers

Els tallers s'adaptaran al format virtual si les autoritats governamentals restringeixen l'accés presencial per motius sanitaris.

Tota la normativa dels tallers +Info 

Noves mesures de salut

Noves recomanacions, ús dels materials i els espais i més informació per cuidar-nos
+Info

Inscripcions menors d'edat

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal
+ Info.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en atur i amb targeta de discapacitat
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ª planta 08907 Hospitalet del Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CONVENT DE SANT AGUSTÍ

Comerç, 36
08003 Barcelona
932565000
informacio@conventagusti.com

Logo Miram Cloud