Tallers culturals i itineraris

Novetat!!

Curs introducció a CSS_anul.lat

Dijous de 10.30 a 13.30

Del al

Espai: Sala Office

Professor/a: @StudioMoare, Antonio Felices

Cascading StyleSheetsés un llenguatge d'estils que ens permet controlar la presentació, el “com es veuen” els nostres documents web.

En aquest curs d'introducció treballarem conceptes bàsics del CSS: què és i per què utilitzar-lo?, com implementar-lo, aprendrem la seva sintaxis, profunditzarem en l'ús d'algunes propietats bàsiques i mostrarem algunes funcionalitats noves que han arribat amb la versió CSS3.
Reservarem una part del curs per a explicar breument el què es defineix com “Responsive Design” i acabarem presentant un dels framework més utilitzats actualment per al disseny web: Bootstrap.

Al finalitzar el curs, seràs capaç d'entendre i escriure CSS, implementar-lo al teu HTML, entendre el comportament d'algunes propietats i saber on buscar informació sobre aquest llenguatge.

Cal portar portàtil

Preu: 49.22 € (IVA inclòs)

El període d'inscripcions comença el dilluns 5 de setembre de 2016.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Inscripcions menors d'edat

Podeu inscriure’us venint al centre o via online. Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant. Trobareu document i instruccions a http://conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

Suplement per al material

Alguns tallers, per la seva especificitat, tenen suplement per al material fungible, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tallers amb ordinadors Mac

Disposem d'un aula amb alguns ordinadors mac, però us recomanem que porteu el vostre.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.