Tallers culturals i itineraris

Novetat!!

Iniciació a la programació c# per Realitat Virtual_ ANUL.AT

Divendres de 17 a 19h

Del al

Espai: Laboratori

Professor/a: Alicia Cañellas Jordi Martos, AllVREducation

Taller d'introducció a la programació C# per entorns en Realitat Virtual Immersiva, en el que es podrà realitzar un projecte bàsic amb programació C#, de forma guiada i pas a pas, utilitzant Monodevelop o Visual Studio.

Un taller eminentment pràctic que us permetrà conèixer i explorar les principals característiques i funcionalitats d'aquest software, així com els aspectes clau a tenir en compte a l'hora de crear aplicacions de Realitat Virtual immersiva.

Preu: 65.63 € (IVA inclòs)

El període d'inscripcions comença el dilluns 5 de setembre de 2016.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Inscripcions menors d'edat

Podeu inscriure’us venint al centre o via online. Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant. Trobareu document i instruccions a http://conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

Suplement per al material

Alguns tallers, per la seva especificitat, tenen suplement per al material fungible, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tallers amb ordinadors Mac

Disposem d'un aula amb alguns ordinadors mac, però us recomanem que porteu el vostre.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.