Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles i Concerts)

Novetat!!
365 Dones l’any : Aurora Bertrana (sessió informativa)
Logo de l'activitat 365 Dones l’any : Aurora Bertrana (sessió informativa)

Dimecres de 18h

26 de gener de 2022

Espai: Calidoscopi 3

Amb l’objectiu de difondre i reivindicar les vides de dones rellevants que la història ha invisibilitzat, oferim unes sessions obertes per treballar el llegat de l’obra d’Aurora Bertrana.

Les participants formaran part d’un procés creatiu en qualitat de conductores o de lectores i acompanyades de professionals del TNC que culminarà en una lectura dramatitzada al centre cívic.

Al llarg dels anys, la història catalana ha donat grans noms de dones d’estrats i professions diferents que, en moltes ocasions, no se’ls ha donat la rellevància i el reconeixement que es mereixien. Amb 365 Dones l’any, el TNC enceta un nou cicle dedicat a aquestes dones invisibilitzades que vol posar de manifest el gran llegat que ens han deixat.

En aquesta primera edició, Carmen Domingo indagarà sobre la vida i l’obra de l’escriptora i violoncel·lista catalana Aurora Bertrana amb un text de nova creació que es podrà veure en una lectura dramatitzada al Centre Cívic Sant Agustí i que posarà de relleu la vinculació de Bertrana amb els barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. La lectura comptarà amb la participació de dues persones del barri que se seleccionaran a partir d’uns tallers organitzats amb el Centre Cívic i amb dos artistes de la temporada.

Amb aquesta col·laboració, el TNC vol obrir-se a Barcelona i a la seva àrea metropolitana amb activitats participatives que involucrin el veïnat de cada barri.

Preu: Gratuït

Dimecres
26/01/2022
Novetat!!
Yarei Molina presenta Sunset Ablaze + dj set de Yulya Yudenich
Logo de l'activitat Yarei Molina presenta Sunset Ablaze + dj set de Yulya Yudenich

Divendres de 19.30

28 de gener de 2022

Espai: Claustre

Yarei Molina: Després de nombroses gires europees amb Timpahn, Qa'a, Oleos i Ordre Etern, projecte amb el qual va oferir actuacions a festivals com el Sònar o Incubate Festival, entre altres, Yarei Molina ha trobat el seu so. Actualment, s'embarca en un directe més orgànic, més cru i analógic, amb una important presència d'atmosferes que atrapen i porten a l'espectador en un viatge entre diferents estats anímics, en un projecte multidisciplinari de música electrònica minimalista i experimental en què les seves constants i decisives influències clàssiques i jazzístiques són necessàries per entendre la seva libèrrima proposta musical, on es mou amb fluïdesa per l'IDM i el techno, passant per l'ambient, el pop electrònic i la psicodèlia.

En aquest cas compta amb la col·laboració de Carlos M. Molina (Compositor porto-riqueny) al piano electrònic, la cantant Yúleya (Artista Russa creadora i cantant de la banda Chemistry! i l'artista visual Vj Vizionar (Dario Lases).

Preu: Gratuït

Divendres
28/01/2022

Normativa dels Tallers

Els tallers s'adaptaran al format virtual si les autoritats governamentals restringeixen l'accés presencial per motius sanitaris.

Tota la normativa dels tallers +Info 

Noves mesures de salut

Noves recomanacions, ús dels materials i els espais i més informació per cuidar-nos
+Info

Inscripcions menors d'edat

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal
+ Info.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en atur i amb targeta de discapacitat
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ª planta 08907 Hospitalet del Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CONVENT DE SANT AGUSTÍ

Comerç, 36
08003 Barcelona
932565000
informacio@conventagusti.com

Logo Miram Cloud