Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles i Concerts)

Novetat!!
Conta contes “Petita & GRAN” de Cristina Noguer

Dimecres de 17:30 a 18:30h

10 de març de 2021

Espai: Claustre

10 de març a les 17.30h al Claustre del Convent

Organitza : SDIA Casal Infantil del Convent

Què tenen a veure Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart o Agatha Christie? Doncs que les quatre foren unes dones extraordinàries i que van destacar dins del seu entorn professional. Dones úniques, lluitadores, revolucionaries, valentes, enginyoses i que han inspirat i segueixen inspirant a molta gent.

L’espectacle “Petita & GRAN” se centra a explicar la vida d’aquestes dones, d’una forma divertida, poètica, amb disfresses, música, art, i on els petits espectadors tindran molt a dir-hi. Els contes estan escrits per la Maria Isabel Sánchez Vegara i meravellosament il·lustrats per diferents il·lustradores, totes elles dones d’arreu del món.

Visita el web de Cristina Noguer :

http://cristinanoguer.cat/

Preu: Gratuït

Dimecres
10/03/2021
Novetat!!
JAM de poesia i freestyle amb Third Tongue i Videomapping participatiu

Divendres de 19 a 21h

12 de març de 2021

Espai: Claustre

JAM de poesia i freestyle amb Third Tongue i Videomapping participatiu amb Alvaro Muñoz Ledo (Mapping World Lab)

12 de març : 19h al Claustre del Convent

Third Tongue: Reborn

Una nit elèctrica de poesia caribenya, música rebel, beats en directe i freestyling de micròfon obert. Karoo Chanti presentarà en exclusiva el seu poema èpic Yerma: una tragèdia del Carib: una relació ètnica de la Yerma de Lorca. Ambientada a l’illa de Santa Lucia, la història lírica i veritable que Karoo porta el públic amb un viatge tropical d’infidelitat, desigualtat de gènere i entitats sobrenaturals. Després, l’artista llatina Lamashup obrirà el vòrtex líric amb els seus himnes reggae-latin mentre s'inicien les sessions de micròfon lliure amb les produccions en directe de Graal Beat.

"Third Tongue" és un vòrtex freestyle creatiu que convida rapers, poetes, cantants i compositors a experimentar, expressar i canalitzar les seves veus.

Creiem en la creació de música que permet a les comunitats poc representades, especialment la diàspora, els migrants, les dones i els artistes LGBT. Cerquem deconstruir les narratives colonials mitjançant l’apoderament de l’art, la comunitat i la cultura.

Construïm un espai segur per als artistes de totes les edats, colors, gèneres i procedències, per exhibir el seu talent i millorar les seves destreses.

Les visuals en directe aniran a càrrec d’un grup d’alumnes de Mapping World Lab, que com cada trimestre, els laboratoris de #videomapping realitzen una actuació per a posar en pràctica el treball del taller.

culturecreativa.com

Preu: Gratuït

Divendres
12/03/2021
Mancha 'E plátano (Música) i Patricia alSur (Visuals) al Convent de Sant Agustí
Logo de l'activitat Mancha 'E plátano (Música) i Patricia alSur (Visuals) al Convent de Sant Agustí

Divendres de 19.30 a 21h

5 de març de 2021

Espai: Claustre

Pel directe del Claustre del Convent Mancha 'E Plátano farà una col·laboració amb l’artista visual Patricia al Sur.

Mancha E platano neix a la ciutat de Barcelona l'any 2018 a partir de la coincidència de les artistes porto-riquenyes Ambre Rosat, Daniela Torres, Marina Molina i Isadora López. Tenen com a missió donar a conèixer la música i el ball de la Bomba que pertany als estils afrodescendents propis de l'illa de Puerto Rico. Aquest projecte aspira a portar l'experiència de la Bomba a nous públics en tota la seva esplendor: els cants, els tambors, els ritmes,històries de dones,històries d'esclaus i cimarrones, balls i consols, de victòries i tristeses...

La Bomba no sempre va ser ben vista per totes les persones. Així que avui dia arriba a aquest costat del món gràcies a una cadena de transmissió oral que es va sostenir durant segles gràcies famílies descendents de negres que van conservar el coneixement de la Bomba. Moltes persones i esdeveniments permeten que les noies de Mancha E platano puguin portar aquest folklore propi de l'illa del Carib. La Bomba està més viva que mai i elles són que donen vida aquest gènere en la costa mediterrània.

Patricia AlSur Artista Visual / Vj / Il·lustradora / Dissenyadora

El seu treball explora el món de la il·lustració, el collage i l'animació amb un interès en explorar la relació i les diverses composicions que es poden crear a partir de la música i la imatge com a camp sensorial. @patrícia.alsur

manchaeplatano.com

instagram manchaeplatanomusic

instagram patricia.alsur

Preu: Gratuït

Divendres
05/03/2021

Normativa dels Tallers

Els tallers s'adaptaran al format virtual si les autoritats governamentals restringeixen l'accés presencial per motius sanitaris.

Tota la normativa dels tallers +Info 

Noves mesures de salut

Noves recomanacions, ús dels materials i els espais i més informació per cuidar-nos
+Info

Inscripcions menors d'edat

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal
+ Info.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en atur i amb targeta de discapacitat
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada 22, 3ª planta 08907 Hospitalet del Llobregat
info@transit.es

Centre Cívic
CONVENT DE SANT AGUSTÍ

Comerç, 36
08003 Barcelona
932565000
informacio@conventagusti.com

Logo Miram Cloud