Novetat!!

"Solarizator" per a Recorreguts Sonors

dimecres de 17 a 21h

22 de Novembre de 2017

Espai: Sala Noble

Professor/a: FamFest, Lina Bautista

Taller dins de:
Recorreguts Sonors, Accions i Mutacions Sonores.
21 al 25 de novembre de 2017

Instal·lacions interactives, directes i més.
conventagusti.com/recorreguts-sonors/

(Taller gratuït, cost de materials)

Construirem un “Solaritzator”, artefacte que canvia la frequ?ència sonora segons la llum que rep. Funciona amb una placa solar i cada participant pot escollir el seu propi so intercanviant components.

Què inclou el "Kit de materials"?

- Placa de pcb per a soldar els components
- Components electrònics (Circuits integrats, zòcalos, condensadors, resistències, connector minijack)
- Plaques solars flexibles
- Tub transparent amb tapa

(Soldadors, materials per soldar i altres materials a disposició dels alumnes)FamiliarDiY és un col·lectiu artístic centrat en la construcció d’aparells sonors, modificació de circuits i la retro informàtica amb fins creatius. Impulsa l’ús de tecnologies i eines de desenvolupament cultural de lliure circulació, compartint la informació sense cap dret reservat ni llicència.

Amb més de sis anys d’experiència, Familiar ha realitzat ja multitud de tallers per tota la geografia espanyola, Lisboa, Marsella, Amsterdam, Rotterdam o Gent i diversos FamiliarFest, un festival que combina música experimental amb tallers i seminaris diversos. El nostre objectiu és promoure la filosofia Fes-t’ho tu mateix (DIY) per construir eines pròpies de creació, utilitzant la immensa quantitat d’informació gratuïta que es pot trobar a la xarxa i altres mitjans.Més informació: http://famfest.info/about-2/

Preu: 26,90 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Inscripcions menors d'edat

Podeu inscriure’us venint al centre o via online. Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant. Trobareu document i instruccions a http://conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

Suplement per al material

Alguns tallers, per la seva especificitat, tenen suplement per al material fungible, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tallers amb ordinadors Mac

Disposem d'un aula amb alguns ordinadors mac, però us recomanem que porteu el vostre.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.